mockup2.jpg

Adletix

Athlete Management System

Het Adletix 'Athlete Management System' is gecreëerd om coaches en atleten te helpen hun doelen gemakkelijker te bereiken.

Hou de belasting van de atleet in het oog. Maak op een tijdsefficiënte manier individuele trainingschema's en krachtprogramma's, aan de hand van een uitgebreide database aan oefeningen. En deel deze met 1 of meerdere atleten tegelijk.

Dit systeem wordt gebruikt en gewaardeerd door teams en federaties zoals de Belgische hockeybond en hun volledige BeGold Jeugdopleiding. Daarnaast wordt het ook ingezet voor de professionele begeleiding van de nationale dames hockeyploeg 'Red Panthers'.

Voor wie?

Professionals die atleten van nabij opvolgen en op een hoger niveau willen brengen. Bruikbaar voor sportcoaches en trainers, paramedici in de sportmedische sector en verantwoordelijken die instaan voor de begeleiding van sportteams.

Ieder pakket kan op maat worden voorzien en geïmplementeerd worden in functie van een dagelijkse werking.

Communicatie

Beheer uw team en zijn leden. Bewaar het overzicht over de agenda's van verschillende teams en communiceer vlot tussen alle leden.

Administratief werk van uw team wordt plots heel simpel. 

Programma's

Make it easy !

In een paar klikken komt u tot kwaliteitsvolle conditie - en krachtschema's en communiceert u deze met uw atleten. Er is reeds een ruime database aan oefeningen en trainingsschema's beschikbaar die ten allen tijde kan uitgebreid worden.

Consulting

De expertise van Adletix omvat meer dan het enkel implementeren van het 'Athlete Management System' in uw werking. 

Wij blijven dan ook steeds ter uwe beschikking voor verdere follow up.

Mockup.jpg

Adletix

Contacteer voor verdere informatie en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Bedankt voor je vraag! We contacteren je spoedig terug!