delie-LEYLAHESNA-602A6094160620highres.j

PERFORM

Raise the bar

Bent u een sporter of amateur-sporter en u wenst op een uiterst efficiënte manier te werken naar uw volgende doelstellingen?

Dan kan u bij Adletix terecht voor een uitgebreide sportspecifieke conditiestest en blessurepreventieve screening met een 3 maanden digitaal opvolgschema*.

Dit pakket is gemaakt voor de sporter die wil weten op welk niveau hij staat en op welke manier hij grote stappen vooruit kan zetten.

*langer kan steeds aangevraagd worden

delie-LEYLAHESNA-602A6494160621highres.j
1. Screening

Door middel van enkele musculoskeletale testen wordt er door een sportkinesist een profiel opgesteld die aangeeft of er zwakke schakels zijn in het lichaam waarop er dient gewerkt te worden. Nadien wordt er een digitaal oefenprogramma aangereikt die ervoor zorgt dat u als sporter veilig kan trainen naar een sterker lichaam. 

delie-LEYLAHESNA-602A6455160621highres.j
2. Conditietest

Een specifieke conditietest op de loopband of de fiets aan de hand van lactaatmeting zal ons toelaten om uw huidige conditie in kaart te brengen. De verschillende hartslag/vermogens zones die u nodig heeft om efficiënt te trainen worden bepaald.

Na grondige analyse van deze test kunnen tekortkomingen in huidig trainingsregime worden vastgesteld en bijgestuurd.

delie-LEYLAHESNA-602A6084160620highres.j
3. Aan de slag

De blessurepreventieve screening en de specifieke conditietest zorgen voor een compleet beeld en kunnen we vertalen naar 1 samenhangend schema. De opbouw van  het trainingsschema zal dan ook rekening houden met de belastbaarheid van het lichaam alsook het niveau van de sporter en zijn doelstellingen.

Alles wordt via ons eigen 'Athlete Management System' duidelijk gecommuniceerd en veilig bewaard.

delie-LEYLAHESNA-602A6596160621highres.j