delie-LEYLAHESNA-602A6169160620highres.j

Your next Goal?

Wat zorgt er voor de ultieme kick tijdens het sporten? 

 

Juist ! Het behalen van doelstellingen waar u zolang naartoe werkte en reikhalzend naar uitkeek!

Put motivatie uit verhalen van andere sporters die hun doel hebben verwezenlijkt en laat u inspireren uit een reeks aan evenementen waar u met onze begeleiding kan aan deelnemen !

delie-LEYLAHESNA-602A5729160620highres.j

Onze aanraders

Image-empty-state.png

Antwerp 10 Miles

Vlaanderens bekendste loopevenement doorheen centrum Antwerpen.

Image-empty-state.png

Cape Epic Mountainbike

Het concept is uniek in de MTB, de rijders rijden niet alleen maar in duo. De Cape Epic bestaat uit meerdere etappes, eenzelfde duo moet samen over de meet komen. Wie op het einde van alle etappes de beste tijd heeft wint

Image-empty-state.png

Great Bruges Marathon

Een van de grootste en mooiste marathons in ons land.

Image-empty-state.png

Hel van Kasterlee

Tijdens deze duathlon loopt men circa 15 kilometer, mountainbiket men circa 120 km en sluit men af met een looptocht van circa 30 kilometer. Het zijn vooral de weersomstandigheden en het parcours die het behoorlijk lastig maken voor de deelnemers.

Image-empty-state.png

Iron Man Triathlon

De Ironman is een serie wedstrijden van de klassieke langeafstandstriatlon. De wedstrijden binnen het ironmancircuit gaan altijd over de volgende klassieke afstanden: Zwemmen over 3,86 km Wielrennen over 180,2 km Hardlopen over de marathonafstand

Image-empty-state.png

Les 3 Ballons

Les Trois Ballons is een schitterende, uitdagende en populaire cyclosportive in de Franse Vogezen met jaarlijks meer dan 4000 deelnemers.

Image-empty-state.png

Marathon Rotterdam

Grootste hardloopevenement van Nederland en ook een van de snelste Marathons die er zijn.

Image-empty-state.png

Marmotte Granfondo

Met 174km afstand en 5000m hoogtemeters is deze cyclo in hartje alpen een monument. Beklimming van Col du Glandon, Telegraph, Galibier en Alpe D'Huez op het menu

Image-empty-state.png

Paris Roubaix

Deze toerversie van Parijs-Roubaix, ook wel "Hel van het Noorden" genoemd, is precies zoals de profwielrenners hem rijden, in totaal 170 km waarvan 50 km kasseistroken. Een lange en moeilijke rit.

Image-empty-state.png

Ronde van Vlaanderen

Afzien op de nijdige hellingen en kasseistroken, genieten van de pittoreske, kronkelende wegen door het Vlaamse land en meegedreven worden door de niet te evenaren ambiance tijdens "Ronde van Vlaanderen Cyclo".